Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Slijterij in de buurt

Vind een slijterij in de buurt van uw locatie en plan uw route met de Google Maps routeplanner.

Zoek en vind de dichtstbijzijnde slijterij

Vind eenvoudig een slijterij in de buurt. Vul uw locatie in en vraag suggesties inclusief afstanden en routebeschrijvingen op in Google Maps.

Accuraat

Vind afstand van locaties vanaf uw huidige positie.

En Route

Gebruik het onderweg om naar interessante plaatsen te zoeken.

Internationaal

Navigeer in realtime door ruim 220 landen en territoria.

Zoeken met Google Maps

indebuurtzoeken.nl gebruikt Google Maps om u te helpen bij het vinden van pinautomaten, bars, benzinestations, ziekenhuizen, hotels, taxi’s, restaurants of vrijwel alles bij u in de buurt.

Belangrijke plaatsen of routes opslaan? Maak en deel uw eigen kaarten inclusief foto’s en autoroutes met de gratis dienst Google My Maps.

Van:

Naar:


Een drankwinkel in de buurt van mijn locatie vinden

Bij een slijterij kunt u terecht voor allerlei alcoholische en alcoholvrij dranken. De enige soort dranken die een moderne slijterij niet verkoopt is zuivel. In de slijterij in de buurt van uw locatie wordt voornamelijk alcohol verkocht met een percentage van meer dan 15%. De overige alcoholische dranken die men zwakke alcohol noemt zijn ook in supermarkten en andere detailhandel te krijgen.

Beschikt een slijterij over een speciale vergunning om het soort alcohol dat het verkoopt te mogen verkopen? Volgens de Drank en Horecawet moet ieder café, restaurant of slijterij die alcohol verkoopt over een vergunning beschikken. De gemeente waar de slijterij zich bevindt zorgt voor de controle op deze wet. Volgens de laatste wijzigingen in deze wet is de minimumleeftijd voor het verstrekken/verkopen van alcohol verhoogt van 16 naar 18 jaar.

Welke slijterij in de buurt kiest u?

Natuurlijk zijn er meerdere drankwinkels bij u in de buurt te vinden. Hoe vindt u dan de slijterij die het meest uitgebreide assortiment en de beste service te bieden heeft? Gelukkig hoeft u niet voor de deur van de plaatselijke slijterij te gaan staan om andere klanten om advies te vragen.

Tegenwoordig kunnen consumenten elkaar over hun ervaringen informeren door reviews achter te laten op de website van de desbetreffende slijterij. Daarnaast zijn er zogenaamde review sites waar commentaren over verschillende winkels in diverse branches vermeld staan. Zo kunt u makkelijk meerdere slijterijen in de buurt met elkaar vergelijken wat prijs, aanbod en service betreft.

Op weg naar de slijterij in de buurt van uw locatie

De kans dat u overdag of ’s avonds druk bezig bent met uw werk of gezinsleven is groot. U heeft dan waarschijnlijk ook geen tijd om lang te zoeken naar een drankwinkel in de buurt als u alcoholische dranken voor een feest of bijzondere gelegenheid wilt kopen. Maak het uzelf gemakkelijk door gebruik te maken van een routeplanner. Ongeacht waar u bent en waar u nog naar toe moet kunt u een bezoek aan de dichtstbijzijnde slijterij toevoegen aan de plannen die u al heeft. Bovendien worden parkeerplaatsen die dicht in de buurt liggen getoond net zoals andere winkels en faciliteiten.

Bent u niet met de auto onderweg? Dat is tegenwoordig geen probleem meer voor een routeplanner. Ze zijn prima te gebruiken als u lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer onderweg bent. U kunt tijdens het wachten op uw bus of tram even snel naar de dichtstbijzijnde drankwinkel in de buurt van uw halte wandelen zonder uw aansluiting te missen.

Heeft u meer gekocht dan u mee kunt nemen?

Vraag dan de medewerkers van de slijterij of uw bestelling bezorgd kan worden. Vaak kunt u tegen het betalen van een kleine extra vergoeding de producten die u heeft gekocht laten bezorgen wanneer het u het beste uitkomt. U hoeft zich dus niet naar huis te haasten en kunt eerst de rest van uw boodschappen doen. Als u helemaal de deur niet uit wilt kunt u tegenwoordig ook vaak online bestellen. Wel zo makkelijk!

>> OVERIG AANBOD PER STAD